9 Temmuz 2013 Salı

YSL Shocking Mascara Volume Effet




YSL'nin bu rimeli her ne kadar kirpikleri uzatmayı ve hacim vermeyi başarsa da kirpikleri tek tek ayırmaktan çok uzak. Aşağıdaki resimlerde görebileceğiniz gibi kirpiklerin birbirine yapışıp kalmasına neden oluyor.

Kalıcılığı çok iyi, dökülme yapmıyor ve akmıyor ancak dediğim gibi kirpikleri birbirne yapıştırdığı için bir daha almayacağım bir rimel. Rimelin kapağını açar açmaz buram buram bir koku yayılıyor etrafa ve kirpikleriniz kuruyana kadar kokuyu almaya devam ediyorsunuz. Koku güzel ancak almayı düşünürseniz yoğunluğundan dolayı kokusuna bakmadan almamak en iyisi olabilir.


 
Yukarıdaki resimde rimelin iki kat uygulanmış hali var, tek kat uygulandığında bir belirginlik oluşturmuyor kirpiklerde.
 
 
Bu resimde ise üç kat uygulanmış hali var, kirpikleri dolgunlaştırıyor ve uzatıyor ancak hepsini yapıştırıp böyle bir görüntüye neden oluyor. Fiyatı 70-75 lira civarında sanırım. Fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Tavsiye etmeyeceğim ve bir kez daha almayacağım bir rimel.
 
Sevgiler,
 
B.

4 yorum:

  1. Bu rimeli çok merak ediyordum, iyi ki açıklayıcı ve resimli koymuşsun. Almaktan vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenenler de var saniyorum gecenlerde bu rimelden begeniyle bahsedilen bir yazi okumustum ancak ben begenmedim :)

      Sil
  2. Çok objektif bir yazı olmuş teşekkürler bunu merak ediyordum yapıştırınca kirpikleri zaten o uzatmanın hiç bir anlamı kalmıyor gün içinde insanı rahatsız ediyor ..

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim :) Yapıştırması olmasa gayet güzel bir rimel olurmuş.

    YanıtlaSil