15 Ekim 2012 Pazartesi

Lila Kutu Ekim

Kutum gelir gelmez hemen sizlerle paylaşayım dedim. =)


İçindekilerse şöyle:


Mustika Ratu yüz temizleme sütü, güllü ancak pek baskın bir kokusu yok. 50ml gönderilmiş. Şişesi biraz kullanımı zor bir şişe. Ürün çıkartmak zor olabilir. Onun dışında kıvamı güzel bir ürün.


Cosmed leke karşıtı krem 3ml. Bu ürünü babama vermeyi düşünüyorum.


Missha mükemmel görünüm BB kremi SPF 42, tam 42 SPF nasıl tutturmuşlar merak ettim =). Kutudan çıkmasına en çok sevindiğim ürün bu oldu. Elimin üzerinde denedim rengi de bana oldukça uyuyor. Yalnız oldukça kuru bir ürün gibi geldi ilk izlenim olarak. Altına mutlaka nemlendirici kullanmam gerekecek.


Rareblossom yoğun nemlendirici gündüz kremi yeşilçay&bal. 5ml gönderilmiş. Bu ürün de denemek istediğim bir üründü. Rareblossom'da %40 indirim devam ederken göndermeleri iyi olmuş


Rebul jasmine kolonya 30ml, bu ürünün daha önce mandalina kokulusu gönderilmişti. Yasemin kokulusunu daha çok beğendim. Kalıcılığı oldukça yüksek bir kolonyaymış. Kolonya kullananlar için, limonun yanında iyi bir alternatif.


Rareblossom onarıcı saç bakım jeli 3D matrix teknoloji; 20ml. Bu miktarın en azından üç kullanım için yeteceğini düşünüyorum. Umarım fikir verecek kadar etkilidir. Çok merak ettiğim diğer ürün de bu oldu. Çünkü saçlarım çok elektriklendiği için bunun gibi durulanmayan ürün arayışındayım. Benim gibi elektriklenme yaşayan kuru saçlılara şimdilik tavsiyem Gliss Ultimate Repair çift fazlı ekstra hasar onarım spreyi ve Down Under Natural's onarıcı bakım sıvı saç kremi. Bir de tabiki banyoda conditioner kullanmak.


Moschino pink bouquet EDT; parfüm samplelarını çok seviyorum. Bu pinky pinky koku bana jelibon kokusunu anımsattı. Koku demişken Minikkuş bloğunun şirin yazarı Asiye'nin son yazısını okumanızı tavsiye ederim. Koku işini derinden incelemiş. Muhteşem Asos kıyafetiyle =)


Bunlar da ürünlerin tam boy fiyatları. Bu ayki Lila kutu da böyleydi. Siz de üye olmak isterseniz buradan buyurun...Sevgiler...
S.

8 yorum:

  1. Benim bu ayki kutum da şu şekilde: http://alisverisdavetiyesi.wordpress.com/2012/10/15/lila-kutu-ekim-ayi/

    Tek fark Mustika Ratu yüz temizleme sütünün salatalıklı olması :)

    YanıtlaSil
  2. Benim salatalıklı krem temizleyicim vardı canım o yüzden bu iyi oldu. Bir de son günlerde yüzümü temizledikten sonra gül suyuyla siliyordum. =) Seve seve kullanacağım bu yüzden. Senin bloğuna da baktım canım hemen. İçerikleri de koymuşsun. Çok iyi olmuş ayrıntılı olmuş. İçeriklerini merak edenler hemen senin bloğuna ışınlansın =)

    YanıtlaSil
  3. bu kutunun içeriği güzelmiş..bu işi en iyi Lilakutu'nun yaptığını düşünüyorum..
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de katılıyorum canım en iyi Lila kutu. Lila kutu dışında Limango Box geçen ay çok güzeldi http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/09/limango-box-eylul.html işte bu kutu. Yine bu ayarda bir kutu çıkarırlarsa tekrar alırım. Vanilya Club bazen iyi oluyor ama bazen çok kötü oluyor. Biraz dengesiz. Bir de 35 lira fazla bence 20 lira kutu fiyatı olarak çok iyi bir fiyat.

      Sil
  4. Misshaaa :D hemen yazisini istiyorum benn cok merak ediyorumm ve almayi dusunuyorumm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen denemey başlıyorum o zmn canım. Yazısı çok yakında gelecek =)

      Sil
  5. ama missha hakıkaten super olmus ya ben de sevdım bu ayki kutuyu:) gule gule kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Serap =) Her zaman böyle kutular bekliyorum ben de, standartlar yükseldi sonuçta =)

      Sil