17 Ekim 2012 Çarşamba

ASOS Siparişim

ASOS'da %70'e varan indirim olması ve ücretsiz kargonun dayanılmaz hafifliği nedeniyle ilk ASOS alışverişimi yaptım. =) Zor sanıyordum ama oldukça kolaymış. Eğer sizlerden istek olursa videolu bir anlatım da yapabilirim.

Gelelim siparişime:


Bu mavi elbise bana herhangi bir sunumda ya da günlük hayatta rahatlıkla giyilebilir gibi geldi.


Bu elbiseyi ise düğün dernek, nişan, kına organizasyonları için düşündüm =) malum tüm arkadaşlarım bir ağaçtan dökülen yapraklar gibi pıtır pıtır evlenmeye başladılar. Yetişmek mümkün değil. 

Bu da yakından görünüşleri:


40 beden aldım ikisini de. Aslında 38 giyiyorum. Umarım dar kesimdirler. Şiparişimin özeti şu şekilde:


İki elbise 100 liraya gelmiş oldu böylece. Fiyatları uygun bence ama umarım bedenleri de uyar. Çünkü iade işlemleriyle ilgili pek fikrim yok. Onları öğrenmem gerekecek. Ya da satışa çıkarırım Nehr-i Dükkan'dan. Siparişim 8 gün içinde elime ulaşacakmış. Şimdi heyecanla bekliyorum bana ulaşmalarını. Siz de şöyle bir ASOS ziyareti yapın derim. Belki gönlünüzü çalan birşeyler olur. Alışveriş yaparken 75 euro sınırını unutmayın sakın yoksa gümrüğe gidip %20 vergi ödemeniz gerekiyor. Bir de internet alışverişlerinizde Paypal ya da sanal kart kullanmayı alışkanlık haline getirin. Ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım.

Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum. Sevgiler...
S.

12 yorum:

  1. Cok heyecanlandim bendee bir iki gundur Asosdan bisiler almayi dusunuyordum bir bakmanin vakti geldi:) bu arada bir ara gumruge yolum dusmustu bayram ve yilbasinda o 75 euroluk sinir artiyormus sanirim 100 euro falan olur heralde cunku ben gideli epey olduda o zaman daha yuksek fiyatta urunler gumruksuz giriyordu. Bir yerlerde yazar bunun uzerine bir seyler bakmak lazim. Herneyse simdiden gule gule kullan cicilerini canim:) cok guzeler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep 75 euro olarak gördün canım yaptığım araştırmalarda =). Bayramlarda fln olabilir öyle şeyler ama riske atmamak lazım. Ben şahsen gidip gümrükten kargomu almak istemem. %20 vergi de cabası. güzel şeyler var bu fiyat aralığında. Cicilerimi sevmene çok sevindim canım. Alırsan mutlaka paylaş blogunda canım merak ettim =)

      Sil
  2. merhaba,Asos'ta indirim kodunu nereye giriyoruz acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Add to bag" dedikten sonra bag'i açıp "pay securely now" dedikten sonra şifremizi tekrar girince bir bölüm açılıyor "Confirm & Pay" bölümü. Orada "Order Summery" yazan bölümde "Promo code or NUS Extra student number" var onun üzerine tıklayıp indirim kodunu girip "Update" diyoruz. Adres kısmının tam üstü oluyor aynı zamanda. İlk alışverişse bu ekran daha sonra açılabilir.

      Sil
    2. Yardımınız için çok teşekkürler :)

      Sil
    3. =) iyi alışverişler

      Sil
  3. Elbiseler çok minnoş :)) İyi günlerde giy cicim! :)
    Sanal kart olayını yıllardır beceremedim,Garanti Bonus'ta..hep bşr sıkıntı çıktı! Ama sanırım PayPal kullanıyorum..Onun için ekstra bişey yapmam gerekmiyor değil mi?sadece bir yeri tıkladığımı hatırlıyorum,yurtdışı alışverişlerimde..

    Teşekkürler şimdiden
    www.roomsgardens.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Ben de paypalle ödedim ekstra bişey yok hatta daha rahat oluyor. Ben normal sanal kart numaramı girdim girdim kabul etmedi. Ben de Paypalle ödemeye çalıştım hemencik oldu. Çok daha rahat oluyor.

      Sil
  4. siparisiniz geldi mi?ben de 21 ekimde sipariş verdim 4 gozle bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geldi benim siparişim hem de bayramdan hemen önce =) Sizinki de çabucak gelir inşallah

      Sil